50 Nijansi Pive

Banjalučke klaberke u strahu zbog zabrane pušenja u noćnim klubovima

Vijest o zabrani pušenja na javnim mjestima najviše je potresla banjalučke klaberke i domaćice po noćnim klubovima koje su u strahu da će im zbog ove zabrane posao drastično opasti te da neće dobijati visoke bakšiše kao što je to ranije bio slučaj.

Jedna od njih, Marijana Najtlajfović izjavila da se plaši za svoj posao jer ova zabrana direktno utiče na njenu egzistenciju.

-Kako bih vam rekla da me pogrešno ne shvatite. Pušenje je veliki do moga života, veoma važan dio svakog noćnog kluba i činjenica je da ukoliko ga zabrane više ništa neće biti isto, kako za nas domaćice klubova, kluberke tako i za sve posjetioce koji bez pušenja jednostavno nisu mogli zamisliti noćni provod, rekla je Marijana.

Ona je iskoristila ovu priliku da apeluje na donosioce zakona da još jednom razmisle o svemu jer među njima sigurno ima onih koji izlaze i koji znaju koliko je pušenje važno za noćni život Banjaluke.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar