50 Nijansi Pive

Preležao prehladu u redu kod ljekara

Redakciji našeg portala javio se Pero Toplomjer, mladić sa Mejdana, kako bi pohvalio metode naših ljekara koje koriste u borbi protiv gripa i prehlade.

Prema njegovim riječima, samo jedan odlazak kod ljekara je bio potreban da ozdravi, dok je na zapadu potrebno otići i nekoliko puta.

-U ponedjeljak uveče sam osjetio da me hvata neka prehlada ili grip, strašno me boljelo grlo, nos mi je bio začepljen, temperatura skoro 40. Na svoju ruku sam popio nekih lijekova samo da dočekam jutro, pa da odem ljekaru. Javio sam šefu da neću doći na posao. Kod ljekara sam poranio, već oko pola osam sam bio u ambulanti, međutim već je bila gužva. Došao sam na red juče, u subotu, priča ovaj mladić.

Kako kaže, na pregledu mu je ljekar rekao da je zdrav i da nema potrebe da pije ikakve lijekove, te da u ponedjeljak može na posao.

-Stvarno sam zadovoljan, mnogo su mi pomogli. Da sam ostao kod kuće i nastavio da se liječim sam, sigurno ne bih tako brzo ozdravio, a osim toga, ovo me nije koštalo gotovo ništa jer nisam morao da kupujem lijekove, pošto do apoteke nisam ni stigao, zadovoljan je Pero Toplomjer.

Ukoliko i vi osjetite simptome gripa ili prehlade, ne čekajte, nego se odmah zaputite kod svog ljekara. Liječenje kod kuće može potrajati sedam dana, dok će u ambulanti trajati svega jednu sedmicu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar