50 Nijansi Pive

Skandal u Banjalučkoj osnovnoj školi: Roditelj postavio pitanje nastavniku!

Prije nekoliko dana desio se nezapamćeni incident u osnovnoj školi Jovan cvijić čiji radnici još uvijek vidaju rane i sabiraju utiske od onoga što ih je zadesilo. Naime, na jednom od roditeljskih sastanaka, roditelj dječaka koji pohađa treći razred ove škole usudio se da postavi pitanje što je okarakterisano kao najveći skandal otkako škola postoji.

S tim u vezi oglasila se direktorica koja je poručila da se iskreno nada da se ovakve stvari neće ponavljati te je donesena privremena odluka da se do početka drugog polugodišta ne održavaju roditeljski sastanci, ali ni informacije.

Gospođa Milena Rakić čiji sin je deveti razred, a koja je dugi niz godina u savjetu roditelja ove škole i to na dobovoljnoj osnovi rekla je da ovakve stvari ne bi trebalo da se ponavljaju jer se godinama poštuje jedan sistem koji je prilično funkcionalan i ona ne vidi niti jedan dobar razlog zašto bi se to sada mijenjalo.

-Ja zaista ne razumijem zašto ljudi postavljaju suvišna pitanja i sebi komplikuju živote kad je milion puta do sada dokazano da se postavljanjem pitanja ništa ne može riješiti. Ja znam da roditlje zanima zašto su ekskurzije toliko skupe, zašto se moraju kupovati Cambridge udžbenici za engleski, ali svima će biti mnogo lakše ako se slože da to tako mora i tačka, izjavila je Rakić.

Ona je dodala kako ona školuje već drugo dijete u ovoj školi kako nikada ništa nije pitala, kako se uvijek slagala sa onim što nastavnici govore i smatra se srećnom ženom. Isto tako uvjerena je da će njen sinovi izrasti u poštene, radišne ljude i buduće lidere.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar