50 Nijansi Pive

Veliki ispraćaj na Trgu Krajine: Banjalučka starleta ide na služenje rijalitija

Prema neprovjerenim glasinama koje kruže krajiškom ljepoticom, a koje se nismo ni potrudili da provjerimo jer nam je mrsko, grupa fanova jedne poznate banjalučke starlete organizovaće narednog vikenda veliki ispraćaj na Trgu Krajine povodom njenog odlaska na služenje rijalitija u Srbiju. Njih nešto više od 10 hiljada okupiće se u čast ove atraktivne kraljice klabinga našeg grada.

Izvor blizak starleti kaže da je ona prošla sve medicinske preglede te je utvrđeno da je idealna kandidatkinja za služenje rijalitija. Naime, ona je ispunila i sve opšte uslove, a neki od njih su bili broj pratilaca na društvenim mrežama, broj skandala u javnosti, pojavljivanja u žutoj štampi, spremnost da pokaže javnosti svoje kvalitete (i gornje i donje), itd.

-Naša starleta ove godine sama predstavlja Banjaluku. Nadamo se da će je uspjeti predstaviti u najboljem svjetlu, te časno odslužiti svoj rijaliti rok i doprinijeti kvalitetnom razvoju rijalitija na Balkanu. Ima svu našu podršku i već je vidimo kao pobjednicu, ispričali su fanovi.

Oni predviđaju da će se se ona najbolje slagati sa Zoricom Marković (jer kako će rijaliti bez Zorice Marković), koja se do sada pokazala kao žena puna lijepih riječi i podrške za svoje kolege, ali i sa Macom Diskrecijom koja bi joj mogla biti od pomoći kad je u pitanju pjevačka karijera.

-Voljeli bismo da se zbliži i sa Brankom Blek Rouz jer će od nje biti u prilici da nauči nove plesne pokrete koji su važni za snimanje spotova, rekli su fanovi.

Ovom prilikom su se izvinili i što ih neće biti više, jer se sve odigralo brzo i neočekivano. U slučaju da pobijedi, obećavaju da će na trg dovesti najmanje 100 hiljada ljudi. Ostaje da vidimo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar