50 Nijansi Pive

Šok: Muškarac se sjetio godišnjice braka!

Redakciji našeg portala jutros se javila jedna mlada želja kako bi podijelila nevjerovatno iskustvo. Nismo bili u mogućnosti da provjerimo stopostotnu istinitost priče, s obzirom da ovakav slučaj još nije zabilježen, ali vam ipak prenosimo njenu nesvakidašnju priču.

Naime, gospođa koja je željela da ostane anonimna, u braku je već deset godina sa svojim suprugom. Kako kaže, do sada nisu imali nekih većih problema i nesuglasica.

-Moj muž je pravi muž. Ujutru ode na posao, popodne dođe s posla, ruča, odspava, gleda TV, popije koje pivo, pobaca čarape po kući, kad mu kažem da nešto treba popraviti odmah mi kaže „evo sad ću“, a nakon toga legne spavati. Tako svaki dan do juče. Ujutru kad smo ustali bio je nešto čudan. Prvo je rekao da će on napraviti doručak djeci i odvesti ih u školu, a onda mi je saopštio da će doći njegova majka da ih pričuva uveče, a da nas dvoje negdje izađemo. Prvo što mi je prošlo kroz glavu je da je smrtno bolestan, pa se oprašta sa mnom. Onda mi sine da sam možda ja smrtno bolesna, a i ne znam! Na kraju skontam da ipak nije to, nego me vara pašče. Bilo je to meni malo krivo, ali šta ću jadna, dvoje djece imamo, gdje ću se razvoditi u ovim godinama. Pustim ga da uradi sve kako hoće. Napravio je i meni i djeci doručak, odvezao ih u školu, poslije posla mi je pomogao da nešto pospremim, a onda je stvarno došla njegova majka da čuva djecu. I šta ću, spremim se i izađemo. Odveo me u restoran, a tamo me čekao i buket cvijeća. Na kraju se ispostavilo da se sjetio da nam je danas godišnjica. Zanijemila sam od šoka, konobari su me morali prskati vodom da dođem sebi, ispričala je gospođa, još uvijek vidno potresena.

Kako kaže, poslije večere kad su se vratili kući cijelu noć nije mogla zaspati dok joj konačno nije palo na pamet jedno sasvim logično objašnjenje situacije.

-Dan prije je čačkao nešto po garaži i sa police mu je pala kutija puna alata na glavu. Sigurno je dobio neki potres mozga, pa se zato sjetio. Zakazali smo mu snimanje glave, nadam se da će nam ljekari pomoći da ponovo sve bude onako kako je bilo, jer ja ove stresove ne mogu podnijeti, rekla je ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar