50 Nijansi Pive

Skandal u Banjaluci: Hipster naručio obično pivo!

U jednom od poznatih Banjalučkih klubova koji se nalaze ispod robne kuće Boska nedavno se desio skandal koji će svi koji su se tamo zatekli prepričavati mjesecima, a pamtiti godinama.

Naime, opšte je poznato da ove lokale posjećuju uglavnom urbane face koje se razumiju u ono šta piju, drže do sebe, obrazovani su i pametni. Tamo vlada posebna atmosfera, priča se o filozofiji, iranskim filmovima i djelima Milana Kundere.

Idilu jednog ovakvog lokala čiji naziv nećemo spominjati da mu ne bismo kvarili ugled narušio je mladić koji je izgledao baš kao da tu pripada. Imao je bradu, naočare sa debelim okvirom, košulju zakopčanu do grla, somotni sako sa zakrpama na laktovima… Očevici kažu da po njegovom izgledu niko ne bi pomislio da je ustanju napraviti to što je napravio.

-On je sjeo, ponašao se sasvim normalno, konobar mu je prišao i pitao ga šta će popiti, a on je odgovorio „veliki točeni Nektar“. U tom trenutku, sve je stalo. Zabezeknuti konobar je pokušao da ga smetne od njegove sulude namjere te mu je počeo nabrajati sve vrste craft piva koje imaju, ali bolesni um jednostavno nije htio da popusti, nije bilo pomoći, rekla je Marija S. koja se slučajno zatekla na licu mjesta.

Ona je izjavila kako su ljudi panično počeli napuštati lokal, a na kraju je reagovalo i obezbjeđenje koje je mladića odstranilo iz lokala. Na svu sreću nije bilo fizičkih žrtava ovog pomahnitalog mladića, ali će psihičke posljedice mnogi osjećati još dugo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar