50 Nijansi Pive

Banjalučani najavili proteste: Dva mjeseca nije otvoreno nijedno mjesto za najbolji provod u gradu

Iako jesen nije počela kalendarski, žuto lišće i hladnije vrijeme uveliko najavljuju da je stigla. Nažalost, dugo očekivana nova mjesta za najbolji provod u gradu su izostala.

-Cijelo ljeto lagano cirkam i pripremam se za novu sezonu najboljeg provoda u gradu, međutim niko da otvori nijedan novi klub, počinjem da ispadam iz kondicije, požalio se Rašo Korona.

Da je ritam noćnog života Banjaluke usporio, pored Korone tvrde i drugi sugrađani poznati po broju ostvarenih izlazaka. Jedan od rekordera u ovoj kategoriji je i razočarani Đorđe Rejvušić.

-Ovo je velika sramota za banjalučke ugostitelje. Banjaluka je poznata u svijetu po najboljem provodu u gradu i do sad nije bilo dana u sedmici kad nema provoda, niti mjeseca u kom nije otvoren neki novi klub. Ovo je nečuveno, dva mjeseca hodamo po istim lokalima, muka mi je više od svega, kaže Đorđe i najavljuje proteste.

Prema njegovim riječima, mladi iz Udruženja ljutih rejvera će se u subotu u večernjim satima, u koje se inače izlazi u klubove, okupiti ispred Boske i izvesti protestni performans. Kako saznajemo, oni će noževima izbosti sećiju donešenu iz jednog banjalučkog kluba, kako bi dokazali da su ozbiljni kada kažu da im je muka od svega.

-Nadamo se da će protest uroditi plodom i da će do kraja septembra osvanuti bar jedno novo mjesto za najbolji provod u gradu, u suprotnom ne ostaje nam ništa nego da selimo u neki drugi grad, rekao je Rejvušić, te pozvao mlade da im se pridruže na protestima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar