50 Nijansi Pive

Narodna skupština RS izglasala ukidanje opozicije!

Na posljednjem zasijedanju Narodne skupštine u Banjaluci donijeta je odluka da se trajno i neopozivo ukine opozicija što je izazvalo oprečne reakcije kako među stanovništvom tako i među političkom elitom našeg entiteta.

Nakon višečasovnog vijećanja, odluka je donesena jednoglasno od strane vladajućih partija, a njihovo objašnjenje je više nego jasno.

-Opozicija u Republici Srpskoj za početak ne zna da se lijepo i pristojno ponaša, oni su zločesti i bezobrazni. S druge strane stalno se nešto bune, galame, podnose nekakve interpelacije i amandmane pa smo mi saključili da nam samo smetaju te smo donijeli zakon pomoću koga ćemo ih u potpunosti ukinuti, za 50NP je naveo dobro obaviješten izvor iz Narodne Skupštine RS.

Što se tiče članova opozicionih partija oni kažu da njihovoj borbi nije došao kraj i da će pronaći način kako da istjeraju stvari na čistac i poručili su građanima da nema mjesta za strah. U ime svih članove opozicije u redakcije je stiglo saopštenje u kome se, između ostalog, navodi:

-Ovim putem bi htjeli da poručimo građanima da ne treba da se plaše, ne treba da ih hvata panika jer smo sigurni da se bez našeg učešća u Narodnoj Skupštini ništa neće promijeniti. Mi smo za ovih nekoliko proteklih godina radili vrijedno, predano i postavili smo stvari na prave temelje, tako da zaista nema mjesta za brigu, navodi se u saopštenju.

Vladajući isto tako poručuju da će sve biti isto kao i do sada, jedino se plaše da više niko neće otkupljivati prava za prenose jer će biti pomalo dosadno, ali da je to žrtva koju su spremni da podnesu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar