50 Nijansi Pive

U Banjaluci uhapšen opasni dvogodišnjak u odijelu Spajdermena!

Juče u prijepodnevnim časovima, jedinica specijalne policije iz Banjaluke uhapsila je sumnjivo lice koje je kršilo zakon na javnom mjestu, a riječ je o dvogodišnjaku čiji su inicijali M.P i koje nije poznato policiji od ranije.

Portparol MUP-a izjavila je za medije kako je policija u ranim jutarnjim časovima zaprimila poziv uznemirene starije sugrađanke koja je drhtavim glasom prijavila direktno kršenje zakona, a nakon što su specijalne službe odmah izašle na teren imale su šta i da vide, osumnjičenog koji tumara prema vrtiću Zvjezdica u Vojvode Stepe Stepanovića, obučenog samo u odijelo Spajdermena. Kako se navodi u saopštenju lice je bilo u pratnji starije ženske osobe, čiji identitet još uvijek nije utvrđen te se pretpostavlja da su oboje članovi iste bande na čijem čelu je upravo dvogodišnjak u odijelu Spajdermena.

Na svu sreću, ostala djeca, zbog brze reakcije naše policije nisu bila dugo izložena ovom strašnom činu i vaspitačice se nadaju da ne bi trebalo da imaju trajne posljedice, ali će za svaki slučaj pozvati psihologe koji će razgovarati sa djecom.

Što se tiče samog izgrednika, on je momentalno sproveden u istražni zatvor gdje će ostati najmanje 48 sati, nakon čega će protiv njega biti podnijeta krivična prijava zbog narušavanja javnog reda i mira te lošeg uticaja koji se kose sa tradicijom našeg naroda. Vjeruje se da je on samo vrh ledenog brijega te našim gradom hara banda čije namjere još uvijek nisu poznate.

Policija je zamolila i sve medije da prenesu upozorenje za građane da se paze i da prijave ove maskirane zlotvore. Ako zapazite osobe nižeg rasta obučene u: Spajdermene, Elsu i Anu, Mašu, medu, Betmena, Nindža kornjače, princeze, životinje ili gospođe koje pod miškom ili u kesi nose bundeve odmah se javite najbližoj policijskoj stanici jer su ovakve osobe jako opasne i sumnja se da štuju Zapad i Američki način života što se kosi sa slobodama i tolerancijom koji se promovišu u Reublici Srpskoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar