50 Nijansi Pive

Šokantno priznanje mlade Banjalučanke uzdrmalo internet!

Mlada Banjalučanka, majka i supruga, čiji su inicijali S. A. uzdrmala je javnost neobičnim priznanjem koje je izazvalo oprečne reakcije među ženama diljem regiona. I dok je većina osuđuje, onaj mali broj joj pruža podršku.

Naime, ova mlada majka dvoje maloljetne djece poslala je otvoreno pismo svim banjalučkim redakcijama internet portala i štampanih medija pomoću koga, kako je sama navela, želi olakašati dušu i podijeliti teret sa javnošću.

U tom pismu ona jasno navodi kako je odlučila da cijelom svijetu kaže kako potpuno sama vodi računa o svojoj djeci i domaćinstvu, a odlučila je i da pripremi zimnicu, od ajvara, pekmeza pa sve do kiselog kupusa. Isto tako objasnila je svima kako nikada nije angažovala tete koje su joj čvale djecu, spremale kuću, peglale ili kuhale ručkove. Mlada majka je naglasila kako je svjesna da će je ovaj javni istup izopštiti iz društva, ali kako je odlučna da se više ne pretvara i kaže istinu. Ovo pismo je unijelo nemir među žensku populaciju, neki tvrde s razlogom, dok neki kažu da je riječ o izolovanom slučaju i da nema mjesta panici.

Marija Gotovanović jedna je od najžešćih protivnica stava koji je iznijet u ovom pismu i kaže da je to direktna izdaja cijelog ženskog roda.

-Ja zaista ne znam šta se dotičnoj vrzmalo po glavi kada se odlučila na ovakav atak na žene. Mi već decenijama gradimo sliku kako smo previše zatrpane obavezama i kako nam je neophodna pomoć i sada zbog jednog nepromišljenog poteza sve to može pasti u vodu. Razočarana sam ženskom nesolidarnošću i iskreno se nadam da je riječ o izolovanom slučaju inače smo u velikom problemu, rekla je Marija.

Ona je dodala i kako je čula da se formirala određena struja žena koje podržavaju ovakav način života, ali kako je čula riječ je o, za sada, potpuno zanemarivom broju koji ne može ugroziti ono za šta su se žene godinama borile.

-Ja znam da postoje žene koje rade te neke stvari i poslove po kući, ali se zalažem za to da to ne otkrivaju u javnosti da ne bi neko posmilio kako je to normalno. Devijantno ponašanje treba da se liječi, a ne da se time ponosi, oštro je zaključila Gotovanović.

Do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli stupiti u kontakt sa gospođom koja je podigla buru jer kako smo čuli ima pune ruke posla oko zimnice i ne želi da se bavi pričama dokonih žena.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar