50 Nijansi Pive

Fudbalski savez RS proslavio 25 godišnjicu proslava!

Fudbalski savez Republike Srpske prije par dana proslavio je jubilarnu 25 godišnjicu od prve proslave Fudbalskog Saveza i tim povodom je upriličen svečani prijem u Banskom dvoru u Banjaluci za novinare i sve ugledne sportske radnike našeg grada.

Čelnici Fudbalskog saveza su okupljene srdačno pozdravili i skrenuli pažnju na sve rezultate koji su postignuti tokom posljednje dvije i po decenije rada, a sam predsjednik je naglasio da je najveći razlog okupljanja sama proslava i da sve ostalo pada u vodu.

-Mislimo da je organizacija ovih godišnjih proslava i svečanih sjednica ono čime zaista možemo da se ponosimo i jednog dana, kada umremo i više ne budemo na čelu Fudbalskog saveza, naši nasljednici će imati zaista težak zadatak da nastave tamo gdje smo mi stali jer ovakve zabave zaista rijetko ko organizuje, rekao je sam predsjednik.

On je napomenuo da oni iz godine u godnu mukotrpno rade i planiraju svaku proslavu i da je to posao koji je zaista iscrpan i zahtjevan i nada se da će to naša javnost napokon priznati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar