50 Nijansi Pive

Skandalozno: Nisu pričali o FK Borac na kafi!?

S obzirom na to da je agilno rukovodstvo Fudbalskog kluba Borac svojim pregalaštvom i ličnom žrtvom doprinijelo da cijela Banjaluka bukvalno priča samo o „Velikanu iz Platonove“ i njihovim partijama na terenu, kao bomba je odjeknula vijest da u jednom ugostiteljskom objektu gosti nisu razgovarali o crveno-plavima.

To je u razgovoru za 50nijansipive potvrdio konobar Bojan iz tog kafića, koji je zbog šoka „zaglavio“ na infuziji u bolnici na Paprikovcu.

-U prvi trenutak, pomislio sam da gosti šale kad sam čuo da govore kako će najbezbolnije otplatiti kredit od ljetovanja i spremiti dvoje djece za novu školsku godinu. Kako ih nisam vidio od zida, prošao sam iza šanka da se lično uvjerim da me neko od kolega ne vuče za nos. Kad sam shvatio da njih ni najmanje ne interesuju Borčevi posljednji rezultati niti igra izabranika Željka Vranješa izgubio sam svijest i probudio se u bolničkom krevetu sa infuzijom u veni, izjavio je konobar.

Sa Gradskog stadiona su na ovu šokantnu vijest reagovali saopštenjem da je riječ o izolovanom slučaju i da takvi incidenti samo potvrđuju pravilo da je Borac najljepša sportska i životna priča ovog ljeta i cijele 2017. godine.

„Od najvišeg sprata zgrade Vlade Srpske do najudaljenijeg ćoška najstarije zgrade u Budžaku, na svim kafama i svim ručkovima običnih i manje običnih Banjalučana, top tema je Borac, ostalo su periferne stvari“, navedeno je u saopštenju FK Borac.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar