50 Nijansi Pive

Na Ravnoj gori i Kosovu će se održati masovno uništenje ziherica!

Nakon „trulog zapada“, cijelog svijeta, promaje i panike Srbija je dobila još jedog smrtnog neprijatelja koga će svi građani već od današnjeg dana moći kriviti za sve svoje nedaće, a u pitanju je ziherica ili kako se kod njih kaže zihernadla.

Svi ste čuli kako je upravo taj mali, beznačajni predmet spriječio jednu od najboljih srpskih ateltičarki da osvoji zlato. U početku se mislilo da je u pitanju puka slučajnost, ali nakon detaljnog istraživanja zaključeno je kako je riječ o planiranoj zavjeri ziherica kojima je glavni cilj da spriječe Srbiju da postane jedna od najuspješnijih zemalja na svijetu.

U skladu s tim, u Srbiji je donesen zakon u kome se navodi da će se novčano i zatvorom kažnjavati svi oni koji budu uhvaćeni da koriste zihericu u bilo koje svrhe, a pored svega toga biće javno obilježeni kao izdajnici.

Dokaz!

Ovih dana će se obaviti i ritualno uništavanje ziherica na dvije lokacije koje su Srbima od istorijskog značaja. Jedan kontigent je krenuo prema Kosovu polju, mjestu gdje je održana Kosovska bitka, a s obzirom na to da je poznato da Srbi jednostavno vole da proslavljaju i na neobične načine obilježavaju sopstvene poraze ovo je sigurno najprigodnije mjesto za ritualno uništavanje novog zakletog srpskog neprijatelja. Prema posljednjim saznanjima voz sa zihericama je već krenuo prema Kosovu polju.

Drugi dio uništavanje ziherica kao i papirića na kojima stoji napisano ime Spanovic biće održano na Ravnoj gori, mjesto koje je takođe od istorijskog značaja, mjesto koje je simbol borbe i otpora, a očekuje se da uništenju ziherica prisustvuju hiljade i hiljade ljudi iz Srbije, Republike Srpske, cijee Evrope i Svijeta na čelu sa zvaničnicima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar