50 Nijansi Pive

POTVRĐENO: Prethodnih dana nijedan Banjalučanin nije umro od buke!

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka i Službe hitne pomoći tokom vikenda niti jedan Banjalučanin ni Banjalučanka nisu umrli usljed posljedica buke uzrokovane vatrometom ili glasnom, neartikulisanom muzikom te se festival koji je sad već uveliko iza nas smatra uspješno završenim.

Iako je javnost bila spremna na to da će ovih posljednjih nekoliko dana sa sobom odnijeti nekoliko života to se uprkos očekivanjima nije desilo, a to su nam potvrdile i nadležne institucije.

-Naravno, da je i tokom proteklih nekoliko dana bilo smrtnih slučajeva u gradu na Vrbasu, ali je detaljnim istraživanjem potvrđeno da se oni ne mogu dovesti u vezu sa glasnom muzikom i vatrometom koji su se ovih dana pošteno čuli sa Kastela. Isto tako primjećena je nešto veća upotreba ljekova za smirenje i nitroglicerina kod nešto starijih osoba, ali opet ponavljamo nije u pitanju ništa dramatično, izjavila je Jasminka Majstorović u ime Hitne pomoći.

Sličnu informaciju smo dobili i iz Centra javne bezbijednosti gdje nam je rečeno da su ljudi zaista masovno zvali  ne bi li spriječili buku, ali pošto to nije u njihovoj nadležnosti, nisu mogli da urade ništa.

-Nama je najvažnije da ovo što se dešavalo nije odnijelo ljudske živote, a za sljedeću godinu ćemo vidjeti, rekao je Miodrag Potrkalo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar