50 Nijansi Pive

Nakon hapšenja manijaka Banjalučankama ponovo dozvoljen boravak napolju

Nekoliko dana nakon što su rasvijetljeni slučajevi napada na Banjalučanke, stiglo je zvanično saopštenje policije u kom stoji da se Banjalučankama ponovo dozvoljava nošenje suknji, uske garderobe koja ističe figuru, šminkanje i što je najvažnije od svega – boravak van kuće nakon zalaska sunca.

Naime, nadležni su izvršili detaljna istraživanja te utvrdili da je opasnost prošla. Normalizaciju života u glavnom gradu Srpske pozdravile su mnoge Banjalučanke, pa su jutros na ulicama primjećene gužve.

-Nisam izašla iz kuće skoro mjesec dana, i evo drago mi je da sam večeras u prilici da vidim šta ima novo u gradu. Obukla sam i suknju i našminkala se. Iskreno, nisam još uvijek baš skroz opuštena i stalno gledam preko ramena da li me neko slučajno posmatra ili prati, ali rekli su da je to normalno prvih nekoliko dana, dok se ne socijalizujem, ispričala je prolaznica Bojana Minić.

Njena kolegica Marija Suzavac ispričala je kako je takođe radosna povodom prvog postmanijačkog izlaska iz kuće.

-I ja sam jedva dočekala da uveče prošetam. Nadam se da su žene naučile lekciju, da neće više hodati provokativno obučene u uske trenerke i suknje, a samim tim i da više neće biti manijaka, rekla je ona.
Kako je rečeno u policiji, ova dozvola važiće do pojave novog manijaka, ali nije precizirano kada će se tačno to dogoditi. Ako je suditi po bioprognozi – vrlo skoro, pa ukoliko ste žena i živite u Banjaluci iskoristite priliku da protegnete noge po gradu što prije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar