50 Nijansi Pive

ŠOK U BANJALUCI: Mladi bračni par dočekao prvu godišnjicu braka!

Protekle sedmice stanovnici Starčevice nisu spavali tri dana. Razlog nesanice bio je veliko slavlje koje su upriličili Mirko i Milena, mladi bračni par koji je, uprkos svim očekivanjima, dočekao prvu godišnjicu braka!

Ovaj nevjerovatan jubilej predmet je priče širom Banjaluke, ali i u drugim gradovima.

-Čuo sam za njih dvoje da se još nisu razveli jer se fino slažu i niko nikoga još nije prevario. Posljednji sličan slučaj za koji znam su moji đed i baba, oni su u braku 50 godina, ali ne jer se dobro slažu nego zato što ih je sramota da se razvedu, prokomentarisao je jedan komšija.

Njih dvoje o razvodu još uvijek ne razmišljaju, nego čak planiraju djecu. Prije braka su bili dugo u vezi, probali su i zajednički život i dobro se upoznali, tako da su znali da će i u budućnosti moći lijepo funkcionisati.

-U našem društvu je bilo 7 parova i svi su se razveli. Najduže su izdržali naši kumovi, sedam mjeseci. Ostali su se razvodili poslije mjesec, dva, tri… I ove jedne komšije su se vjenčali u aprilu, a rastali se sad u julu. Mi još ni kredit za svadbu nismo isplatili, a oni papirologiju oko razvoda već riješili, ispričala je Milena.

Komšije i prijatelji ih redovno obilaze da pitaju koja je tajna njihove bračne sreće, a oni u čudu kažu kako je nema. Poručuju da je dovoljno da se vole i poštuju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar