50 Nijansi Pive

Oglasio se bivši momak Bože Vreće: Ljudi ne osuđujte me, ja ne postojim!

Nakon što je cijeli region potresla vijest kako je najpoznatijeg pjevača sevdalinki Božu Vreću prevario momak, te ga je on povrijeđen ostavio iako je trebalo da počnu živjeti zajedno mi smo ušli u trag trenutno najomraženijoj osobi na Balkanu, bivšem momku, vjereniku i budućem suprugu sa kojim smo kratko porazgovarali o okolnostima njihovog raskida, o tome da li je ona zaista lažov i varalica i kako se osjeća nakon medijske hajke koja se digla na njega.

Zbog lične sigurnosti momak je insistirao da mu ne otkrivamo puno ime i prezime, čak ni inicijale, ali smo sa njim u dogovoru predložili da ga kroz ovaj kratki tekst oslovljavamo sa Duh, a evo šta nam je rekao u našem kratkom intervjuu.

-Odmah na početku želim da se izvinim što me ne vidite, jer ja znate ne postojim i žao mi je što se zbog mene digla tolika frka u cijelom regionu, da sam znao da će sve tako ispasti, sve bih drugačije. Nikoga nisam htio svjesno da povrijedim, jednostavno život je nepredvidiv, danas vas ima sutra vas nema, baš kao što nema ni mene. Ovim putem htio bih da se izvinim i Boži, ja sam kriv što me izmaštao, što sam ga naveo da povjeruje da postojim, da ću ga voditi u Madrid, da ću mu kupovati cvijeće, cipele i haljine svakog dana te da ćemo živjeti do kraja života u ljubavi i slozi.

Nakon što smo ga pitali kako se osjećao nakon što je raskrinkan, rekao je da mu je na neki način laknulo jer je teško ne postojati dok cijeli svijet misli da postojite te da je srećan što se sve konačno završilo.

-Ja više jednostavno nisam mogao živjeti u laži, navodio sam Božu da se sam uvjeri i otkrije kako ja u stvari ne postojim te sam pravio neke početničke greške. Slao sam mu nevidljivo cvijeće zbog čega je on morao da se hvali tuđim fotografijama svjestan da to njegovo niko neće vidjeti čak ni ako ga fotografiše. Pitu takođe ne jedem, jer nevidljim ljudima ne treba hrana, tako da je on sve one pite koje je sukao morao pojesti sam što je uticalo i na njegov fizički izgled. Stalno sam se nadao da će njemu vremenom samo nadoći, ali kada se to nije desilo onda sam poduzeo neke drastičnije mjere zbog čega je istina konačno izašla na vidjelo.

Mi ovim putem apelujemo na javnost da prestane osuđivati ovog čovjeka koji ne postoji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar