50 Nijansi Pive

Banjaluka: Konačno raskrinkana kriminalna grupa razularenih penzionera!

U Banjaluci je nedavno nakon duge i iscrpne istrage konačno raskrinkana kriminalna grupa penzionera koji su djelovali tako što su se infiltrirali u državne institucije, radili razne malverzacije sa ugovorima koji su mogli skupo koštati kako naše građane tako i predstavnike vlasti te rukovodioce istih institucija.

Prema riječima glavnog inspektora koji je bio vođa cijele akcije, riječ je o dobro organizovanoj grupi vremešnih Banjalučana, koji su, po njegovom mišljenju, iz čiste dosade odlučili da unesu nemir u institucije i javna preduzeća naše države.

-Ono što je interesntno u cijelom ovom slučaju jeste da su kriminalci bili toliko dobro organzovani da su imali dokumenta na kojima je pisalo da su mlađi nego što zaista jesu da bi se mogli bez problema zaposliti i sprovoditi svoje malverzacije, a posljedice bi bile ko zna kakve da nismo na vrijeme reagovali.

Na pitanje novinara o kakvim se tačno malverzacijama radilo, inspektor je samo klimnuo glavom i rekao da nije siguran smije li takve gadosti iznositi u javnost.

-Ovo što do sada imamo su samo pretpostavke, ali prema prvim saznanjima oni su otpisivali dugove za struju, vodu i grijanje građanima koji su dužni, koji nemaju primanja i koji su bili na rubu da ih se isključi sa mreže. Zatim, oni su mijenjali neke važne ugovore, smanjivali i povećavali plate rukovodiocima prema sopstvenom nahođenju, grozne stvari…

On je naglasio da je sada najvažnije da je ova kriminalna grupa raskrikana i da se nad njima sprovodi iscrpna istraga ne bi li se došlo do svi neophodnih informacija i ne bi li otkrili kolika je ta mreža u stvari jer policija još uvijek nije sigurna da su uhapšeni svi.

-Ovim putem želimo da apelujemo na građane da ne paniče jer policija i Vlada drže stvari pod kontrolom i radimo sve što je u našoj moći da otkrijemo cijelu mrežu jer imamo neka saznanja da postoji ogranak ove kriminalne grupe sastavljen od kafe kuvarica koje su takođe učestvovale u nevjerovatnim zločinima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar