50 Nijansi Pive

Banjalučanke, čuvajte se kad izvodite pse u šetnju!

Prije nekoliko ana jedna Banjalučanka mađih godina, štala je svog kućnog ljubimca ustaljenom rutom u podnožju Starčevice i za to vrijeme nije doživjela niti jednu neugodnost od starijih gospođa što ju je ponukalo da objavi poduži status na društvenoj mreži Fejsbuk da sa svojim prijateljima podijeli ono što ju je snašlo.

Mlada Banjalučanka se u svom statusu obratila svim onim bakama koje svako jutro šetaju istim putem kojim ona šeta psa i koje joj svako jutro napomenu kako bi joj bilo bolje da šeta djecu umjesto paščeta, kako Banjaluka zbog nje i njoj sličnih više nije grad žena i djece već grad kerova i kako nam je loše zato što su ljudi odlučili da kupuju pse umjesto da rađaju djecu.

Ovim povodom uspjeli smo je kontaktirati da nam objasni šta joj je to konkreto zasmetalo.

-Ja svako jutro šetam svog maltezera Mikija istim putem, svako jutro sretnemo najmanje tri penzionerke koje mi kažu da bi u svojim godinama trebalo da šetam dijete ne kuče, a ovoga jutro se to nije desilo zbog čega sam ostala u lagom šoku.

Na pitanje zašto je to toliko pogodilo, ona je odgovorila da ukoliko bar jednom dnevno ne čuje tu opasku, zaboraviće koliko je u stvari nesrećna što sa svojih 25 godina još uvijek nema djecu, pa će pomisliti da je možda i u takvom slučaju moguće biti srećan, a ona jednostavno ne želi da živi u zabludi.

Ona je ovim putem apelovala na sve bake, žene pred penzijom i šalteruše da svim djevojkama kad ih vide da šetaju kuče, obavezo kažu kako bi im bilo bolje da šetaju dijete jer to je jedini način da se trgnu i da promijene svoje živote.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar