50 Nijansi Pive

Evo šta srpski živalj čita na plaži

Ljeto je ono doba godie kad velika većina ljudi odlazi na ljetovanje, neki tu u komšiluk, Srbiju, Crnu Goru, a neki se zapute čak do Grčke, Bugarske ili Italije. Ljeto je takođe godišnje doba kada se najviše čita jer su od juna pa sve do septembra društvene mreže preplavljene fotografijama knjiga pored gole noge, sređenih nožnih prstiju, na ležaljici, ispod suncobrana…

Ako je sudeći po fotografijama mi smo jedan zaista načitan narod i tu nam se ne može pera odbiti. Upravo zbog toga sajt 50nijansipive napravio je malo istraživanje: kako da prepoznate tip osobe prema knjizi koju nosi na plažu.

Paulo Koeljo

Apsolutni hit među djevojkama koje su nedavno otkrile da je čitanje knjiga moderno. Uvijek se trude da koricu knjiga upare sa kupaćim kostimom ili torbom za plažu. Najčešće ljetuju u Sutomoru ili Petrovcu.

Momo Kapor

Apsolutni klasik među urbanom gradskom rajom, svih zemalja bivše Jugoslavije. To su oni što stalno po društvenim mrežama pišu citate iz Kaporovih knjiga, piju pivo iz dvolitre, mrze sistem, materijalno im nije važno, daju djeci ime Una. Uglavnom ne ljetuju na moru jer su oni iznad toga, naći ćete ih na Zelenkovcu, Balkani, Adi Bojani, Šator planini.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar