50 Nijansi Pive

Banjaluka: Ispred CIPS-a se otvara kamp za sve koji žele registrovati vozilo!

S obzirom na to da su u posljednjih nekoliko mjeseci prilične gužve u banjalučkoj ispostavi CIPS-a, posebno na šalteru za registraciju vozila, policija je u dogovoru sa rukovodiocima CIPSA-a odlučila da uz brojeve dijeli i besplatna mjesta za kampovanje dok čekate svoj red.

Iz Policijske uprave su nam rekli da su obezbijedili 10-ak šatora na platou ispred CIPS-a za sve one koji treba da produže registraciju svog vozila jer su svjesni da ljudi treba da se odmore, a to je ujedno način da se druže sa ljudima koji su se našli u istoj situaciji.

-Svaki sugrađanin koji treba da registruje svoje vozilo će uz broj dobiti i besplatno mjesto za kampovanje i šator, u kome će biti dvije flašice vode, nekoliko proteinskih čokoladica, grickalice, piće sa elektrolitima, jastuk i dušek. Mi znamo da sve ovo može da potraje pa se trudimo da našim ljudima bude što udobnije te što lakše prevaziđu taj životni period, rekao je policajac Boško Švraka koji radi na dodijeljivanju šatora.

On je izjavio da su se dvoje čak i upoznali u kampu za registraciju vozila i kako je načuo, spremaju se za zajednički život.

-Zamislite, njih dvoje su igrom slučaja bili šator do šatora, danima su se družili tu ispred CIPS-a i jednostavno se rodila ljubav. Čuo sam da će se uzeti, a to je dokaz da je ovaj naš princip rada zaista sjajan na više nivoa, rekao je Švraka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar