50 Nijansi Pive

Jedina fotografija ispod koje se u komentarima neće vrijeđati Srbi, Hrvati i Bošnjaci!

Internet doba i društvene mreže omogućile su svakoj budali da izražava svoje mišljenje i što je još nevjerovatnije, da ga za vijek vijekova ostavlja na društvenim mrežama.

Da se zakoni primjenjuju, na Fejsbucima se nalazi brat-bratu milijarde doživotnih robija zbog govora mržnje, prijetnji uglavnom na nacionalnoj osnovi u duboko podijeljenjoj Bosni i Hercegovini, u kojoj je nemoguće napraviti konsenzus oko bilo čega.

Međutim, 50nijansipive je u posjedu dokumenta odnosno fotografije koju podjednako vole svi i koja je svima najdraža, a kod nas će postati udarna vijest ma kako se zvali i kojem bogu se klanjali!

A ispod nje svi narodi u BiH, a bogami i ostali koji sebe smatraju iznad ovih pređašnjih, neće se posvađati ko je koga i koliko tokom istorije zatukao, silovao, osakatio, trpao u koncetracione logore i uopšte uništavao uz verbalno opštenje sa cijelom familijom od prvog do posljednjeg koljena.

Ispod ove novosti, nećete naći niti lične uvrede, da je neko klempav, rošav, nosonja, žgoljo, ćoško, retard, slina, đubre…, ni tvrdnje da je nečiji izmišljeni prijatelj bolji od drugog, niti će se naći bilo kakav neprijatan komentar jer naprosto ostavlja bez teksta!

Divite se…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar