50 Nijansi Pive

Muškarci probali simulator porođajnih bolova da dokažu kako žene pretjeruju

Između muškaraca i žena se oduvijek vodi polemika oko toga ko je snažniji, ko je izdržljiviji i ko može više da podnese. Žene kao argument uvijek koriste porođajne bolove tvrdivši da ni jedan muškarac nikad ne bi mogao da ih podnese, dok većina muškaraca tvrdi da žene samo pretjeruju.

Upravo tom mišlju, kako žene pretjeruju, vodila su se dvojice prijatelja koji su odlučili da isprobaju simulator porođajnih bolova da bi dokazali kako to nije ni blizu strašno kao što žene tvrde.

Kao što već možte sami pretpostaviti, ova dvojica su se tokom eksperimenta proveli kao bosi po trnju, a jedan od njih je nakon svog “porođaja” izjavio kad je imao osjećaj da mu neko reže utrobu motornom pilom. Ova dvojica muškaraca su za vrijeme održavanja eksperimenta simbolično odabrali Majčin dan, a sa njima su bile i njihove ljepše polovine, koje su naravo likovale tokom cijelog procesa.

Pogledajte video:

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar