50 Nijansi Pive

Ovo je nova najopasnija droga u BiH!

Policijske agencije u Bosni i Hercegovini su saopštile u četvrtak da je na našem tržištu otkrivena nova droga, dosad najopasnija od svih poznatih lakih i teških narkotika.

Ako je suditi prema izjavi policijskog generala Hašima Međedovića iz Sarajeva, riječ je o najopasnijoj drogi koja ljude bukvalno pretvara u zombije.

“Mnogo je opasnija od, da tako kažem normalnih teških droga poput heroina ili kokaina, čak i od ove najnovije koju na ulicama zovu ‘krokodil'”, počeo je svoje izlaganje na konferenciji za štampu.

Vidno uzbuđen i potresen Međedović ipak nije želio ili nije smio da otkrije ime novog opasnog narkotika koji razara mozak i sve vitalne organe, ali je na insistiranje okupljenih novinara pojasnio da su se dosad na njega najprije navukli građani u “najboljim godinama”.

“Dilerima ovog narkotika su najdraža meta penzioneri, koji su lakovjerni i brzo se ‘navuku’. Zasad nemamo rješenja kako da ovu drogu sklonimo iz našeg društva”, rezigniran je prvi policajac BiH, koji je iz moralnih razloga potom ponudio neopozivu ostavku na sve funkcije.

Poput najboljih istraživačkih medija, “50nijansipive” se uključio u namjeri da razotkrije istinu – koja je droga u pitanju i ko su dileri ovog stravičnog narkotika.

Infiltrirali smo se među penzionere, značajno maskirani da nas ni rođena majka ne bi prepoznala i u neformalnom razgovoru sabrali “dva i dva”.

“Najopasnija droga u BiH je televizijski dnevnik svih televizija”!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar