50 Nijansi Pive

Frizeri šire ponudu: Banjalučanke lude za friziranjem papuča

Papuče sa krznom u Banjaluci su postale najnoviji modni krik, a neki bi rekli i jauk. Bilo kako bilo, ko god da se dosjetio ovog „izuma“ spajajući omiljene ljubavi žena – onu prema cipelama i onu prema ljubimcima, napravio je pravi hit. Da prate trendove, nedugo potom dokazali su i banjalučki frizeri, pa su u ponudu uvrstili i friziranje papuča.

Među malobrojnima koji imaju licencu za frizeraj ove vrste je Đoko Makaza.

-Posla je uvijek bilo, ima ga, i biće ga. S kosom je to tako, kad raste. Ipak, količina posla varira, pa se moramo dovijati kako da zadržimo mušterije i pridobijemo nove. Ja sam, iskren da budem, ovo friziranje papuča vidio na internetu, ali sam prvi koji je u Banjaluci dobio licencu. Išao sam u London na usavršavanje. U mom salonu možete donijeti papuče na šišanje, feniranje, pramenove, balajaž, ombre, minival, blajhavaž, brazilsko feniranje, a pravimo i svečane frizure za papuče koje se nose na svadbama, krštenjima i drugim svečanostima. Posao ide jako dobro, cure kad zovu da se naruče, naruče i sebe i papuče, pa kad izađu iz salona ne zna čovjek kud da gleda, u glavu ili u noge, ispričao je Makaza.

Ispred salona smo zatekli jednu od Makazinih zadovoljnih mušterija. Ona nam je ispričala da papuče redovno dovodi na feniranje.

-Znate kako, ulice su prljave, jednom prošetam papuče i one se umaste i uprljaju. Smara me da ih ja sama perem i feniram, pa ih radije donesem u salon da se time bave profesionalci. Jutros sam pokupila i papuče od prijateljice, pa ću i svoje i njene ostaviti na frizuri dok ja nešto obavim po gradu, kratko je objasnila djevojka.

Na pitanje kako reaguju Banjalučani kad vide njene isfenirane papuče, ona kaže da je narod izludio, pa su je u par prilika pitali hoće li ujesti i je li ih prašila protiv buva, a nedavno na igralištu su djeca upirala prstom u njih i vikala „mama vidi cuko“.

Ukoliko želite i vi da budete u trendu, a da vaše papuče budu njegovane i isfenirane, zbog velikih gužvi u salonima bićete primorani čekati na termin i po 3 nedjelje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar