50 Nijansi Pive

Sjajno rješenje: Umjesto novog zaduženja, povećanje poreza!

Pošto su naše vlasti ispucale apsolutno sve kreativne ideje kad su u pitanju načini kako da prikupe više novca koji bi se slio u državni budžet, od zaduženja u banci, kod zelenaša, pa sve do štampanja dodatne količine novčanica, na kraju je odlučeno kako je povećanje poreza ipak najjednostavniji način za dodatne prihode.

Iz kabineta premijerke Republike Srpske rečeno nam je da kako Vlada smatra da je ovo prosto najbolji, najjednostavniji i najefikasniji način, jer je to čista zarada, ništa ne moraju vraćati, nema rokova ni kamata.

To da da su po ministarstvima već počeli pisati spiskove šta će se nabaviti viškom novca, na kraju godine.

Portal 50 NP imao je uvid u samo neke od njih i odmah da vam kažemo, ministarstva neće štediti kad su u pitanju poboljšanje uslova rada pa se tako spominju nove zimske gume za luksuzne automobile, koje su neophodne da bi naši ministri stizali na dogovorene sastanke sigurno i na vrijeme. Spominju se i nova prevozna sredstva koja će služiti za nabavku jeftinije garderobe iz tržnih centara Beča, Graca i Milana te za putovanja na raznorazne edukacije, seminare i usavršavanja uglavnom po planinama, Azurnoj obali i grčkom poluostrvu, jer je opšte poznato da je tamo najveća koncentracija stručnjaka iz oblasti ekonomije, građevine i privrede.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar