50 Nijansi Pive

Putnici gradskog autobusa šokirani, greškom proradila klima u 13a

Putnici na liniji 13a banjalučkog gradskog prevoza doživotno će pamtiti situaciju koja se desila juče u popodnevnim časovima. Naime, u autobusu se slučajno upalila klima što je izazvalo opštu pometnju i paniku među putnicima.

Intervenisali su i vatrogasci i policija, a evakuisani su svi prolaznici i stanovnici u krugu od 500 metara.

-Juče sam krenuo s posla oko pola pet, kao i inače – gradskim prevozom. Bila je gužva, sigurno 100 ljudi. Vozač je vozio najnormalnije, sa mokrim peškirom oko vrata. Putnici su stajali sa lepezama i cijedili znojavu garderobu. Znači, što bi se reklo – sasvim običan dan u gradskom. U jednom momentu, autobus je upao u šaht, trucnuo i tad je počela agonija. Zaduvao je hladan vazduh sa svih strana, vozač je počeo da vrluda cestom, svi smo se uspaničili, počeli da vičemo „MAJSTORE, ZADNJA!“, a onda je rulja pohrlila i istrčala iz autobusa. Padali smo jedni preko drugih, gurali se i rukama i nogama i štakama, samo da se dokopamo vrelog asfalta. Mislim da ni majstoru nije bilo svejedno. Kad je konačno stao i on je u šoku istrčao iz autobusa. Nadam se da se to više nikad neće ponoviti, od traume nisam cijelu noć spavao, ispričao je jedan od putnika na ovoj liniji.

Iz Uprave navode da je došlo do kvara klime, te da je uzrok najvjerovatnije rupa na putu. Na sreću, povrijeđenih nije bilo, a autobus je odmah isključen iz saobraćaja i upućen na tehnički pregled gdje će vjerovatno ukloniti klima-uređaj kako više ne bi pravio probleme. Putnicima koji su doživjeli traumu obećali su platiti liječenje kod psihologa i besplatne godišnje karte za pretrpljenu duševnu bol.

Prema nezvaničnim informacijama, dvoje putnika je već upućeno na liječenje od posljedica promaje. Uskoro opširnije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar