50 Nijansi Pive

Nisu kačili slike sa odmora, porodica prijavila njihov nestanak!

Mladi bračni par koji se sa maloljetnim djetetom uputio na ljetovanje u Grčku po prvi put napravio je pometnju među rodbinom, prijateljima, ali i cijelom banjalučkom javnosti koja je danima u neizvjesnosti iščekivala vijesti od ove mlade porodice.

Naime, u policijsku stanicu stigla je prijava o nestaku zabrinute majke koja je zaključila da je njena ćerka zajedno sa svojim suprugom i ćerkicom nestala na ljetovanju u Grčkoj jer nisu stavljali fotografije na svoje Fejsbuk stranice danima nakon što su otšli na ljetovanje.

-Ćerku sam pokušavala dobiti na mobilni telefon, preko Fejsbuka, Vajbera, mejla, Instagrama, ali mi nigdje nije odgovarala, isti slučaj je bio i sa zetom pa sam odlučila da prijavim njihov nestanak, jer sam čula da se često dešava da naši ljudi nestanu na putu do te Grčke. A ja sam im lijepm govorila da ne idu tamo, već da kao sav normalan svijet uplate 10 dana u Baškim Vodama ili u Vodicama, ali džaba.

Po prijavi, naša policija je preduzela sve moguće mjere ne bi li stupila u kontakt sa mladim parom, ali bezuspješno sve dok se nisu sami javili svojim zabrinutim roditeljima. Oni su na svojim Fejsbuk stranicama napisali status kako su dobro, kako su odmarali nakon višednevnog puta te kako nisu odmah imali wi-fi u sobama jer smještaj nije baš onakav kakav je bio na stranici preko koje su ga rezervisali. Izvinili su se svima koje su zabrinuli i obećali da će ostatak ljetovanja, svakodnevno kačiti najmanje dvije fotografije da bi roditelji, rodbina i prijatelji znali kako su dobro.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar