50 Nijansi Pive

SKANDAL: Pauk u Banjaluci odnio Audija sa zelene površine!

Dosad neviđeni skandal potresao je Pauk službu grada Banjaluka, kada je jedan od nesmotrenih radnika, samoinicijativno, paukom digao skupocjeni Audi koji je bio uredno parkiran na jednoj od gradskih zelenih površina.

Iako su okupljeni građani, radniku pauk službe govorili da to ne radi, te svojim tijelima pokušali zaštiti crni Audi, on ih nije poslušao već je na svoju ruku odvezao automobil do sjedišta firme nakon čega ga je nadređeni poslao na disiplinsku komsiju. On je za 50NP izjavio kako je ovo izdvojeni slučaj i kako ljudi ne bi trebalo da paniče.

-U mojoj tridesetogodišnjoj karijeri ovo je prvi put da se suočavamo sa ovakvim neposluhom radnika i još uvijek ne znamo kakve su kazne zaprijećene za ovakvo kršenje radne etike. Neki čak spominju otkaz, ali riječ je o mladom momku koji je tek počeo raditi, pa bi to mogli pripisati njegovom neiskustvu, rekao je Jovo Bankina, direktni nadređeni ovog mladića čiji identitet iz sigurnosnih razloga nećemo otkrivati.

Nesretni mladić kaže da jednostavno nije razmišljao jer se ne razumije baš najbolje u automobile, nije znao da procijeni koliko je vrijedan taj Audi koji se nalazio na zelenoj površini te da je reagovao instinktivno. Naglasio je da se duboko kaje zbog svoje greške i da će uraditi sve da ostane na poslu i ne obruka oca koji je potegao kumovske veze da ga zaposli.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar