50 Nijansi Pive

Hoće li nova Stara Ada prešišati Antic's?!

Restoran Antic's je prije nekoliko dana dobio opasnu konkurenciju kad je u pitanju najpopularija lokacija za fotografisanje u okolici Banjaluke, nekad je to bio Kanjon, nakon toga picerija u Kolima, zatim Tri terase, a primat na ovom području već neko vrijeme drži upravo Antic's koji bi mogao biti skinut sa trona.

Ako bilo kod od vas prođe kroz fotografije soojih Fejsbuk prijatelja sigurno ćete primjetiti kako ne postoje oni koji nemaju niti jednu fotografiju sa porodičnog ručka u restoranu Antic's, popularnog broda i dječijeg igrališta te s pravom nose epitet najpopularnijeg restorana za fotografisanje.

Vlasnici su nam rekli da se ne boje konkurencije i da vjeruju da njihovi posjetioci znaju da je njihovo osvjetljenje i pozadina najpogodnija za Instagram fotografije.

-Znate kako, mi smo očekivali da ćemo dobiti konkurenciju i da će ljudi poželjeti da kopiraju naš uspjeh, ali ako nas nije ugrozio Jova bar sa svojom selfi sećijom, onda iskreno vjerujem da Stara Ada nema nikakve šanse, izjavio je PR Antic'sa.

Iz Stare Ade su nam rekli da tek nešto više od 15 daa nakon otvaranja su na društvenim mrežama izbrojali više stotina fotografija iz njihovog lokala i vjeruju da će taj broj samo rasti.

-Vrijeme Antic'sa i njihovog broda je prošlo, treba se okrenuti budućnosti i nekim novim motivima, dekoracijama i uređenju, rekao je glavni konobar Stare Ade koji je pozvao sve građane da dođu i da se fotografišu u posebnom ambijentu ovog kompleksa te obećavaju da će uložiti u rasvjetu zbog koje nikome neće biti potrebni filteri i svi će izgledati dobro.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar