50 Nijansi Pive

Evo zašto muškarci ne treba da budu u rađaonici!

Na Balkanu se jasno zna da dok se žena pati sa rađanjem u bolnici, muškarac se pati u kafani u krugu najbližih prijatelja i rodbine. Tek u posljednjih par godina, ove nove generacije su donijele neke nove prakse pa pokušavaju biti nešto hrabri i prisustvovati porođaju svojih potomaka iako to jednostavno nije prirodno.

Da su Balkanci u pravu što izbjegavaju ovaj čin dokazuju i fotografije čovjeka koga je žena vjerovatno natjerala i ucijenila da mora biti s njom u rađaoni, a izraz njegovog lica govori koliko je to pogrešno.

Snimak koji je postao viralan u najkraćem moguem roku prikazuje mladića koji se zaista trudi da utješi svoju partnerku i bude joj podrška, ali mu ne polazi za rukom jer je jednostavno isprepadan i zgrožen svime što se dešava.

I zato, drage naše žene, prije nego što počnete nagovarati svoje “jače” polovine da budu s vama u rađaonama, treba da shvatite da su oni u stvari velike kukavice i da vam nije potrebno da u tim trenucima vodite računa i o njima.

Pogledajte fotografije i video koji su apsolutni hit na internetu posljednjih nekoliko dana.

VIDEO:

Ako se ovome niste nasmijali danas, onda je naša misija u potpunosti propala.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar