50 Nijansi Pive

Četiri najpoznatije Banjalučanke dobijaju biste na Trgu Krajine!

Svaki grad ima svoje poznate face, selebritije, ljude koji su na neki način proslavili svoj grad. Ništa drugačije nije ni kad je u pitanju grad na Vrbasu koga su proslavile četiri Banjalučanke za koje svi znaju, koje su simbol našeg grada i koje će to ostati dugo, dugo godina.

Zbog nemjerljivog značaja koji ove četiri dame imaju za naš grad konačno je donesena odluka da im se na Trgu Krajine postave biste, kao znak zahvalnosti za sve što su uradile za promociju Banjaluke.

Kao što već i sami pretpostavljate riječ je o Miri, Ruži, Biljani i Slavici, ženama koje su najviše uradile za promociju našeg grada, koje su napojile i nahranile brojna gladna i žedna usta, koje su mnogima pružile prenoćište, od kojih ste uvijek mogli čuti dobronamjeran savjet, a nerijetko i koju životnu mudrost.

Iz gradske uprave smo dobili informaciju da bi biste trebalo da budu postavljene do kraja ove godine, a rekli su nam da je ovo jedna od rijetkih odluka koje su u Skupštini grada donesene jednoglasno.

-Već godinama se planira postavljanje bista zaslužnim građanima našeg grada, ali nikako nismo mogli da se usaglasimo kome. Na jednoj od brojnih sjednica na ovu temu neko je spomenuo kako je Banjaluka grad žena i kako bi upravo biste ove četiri zaslužne građanke trebalo da krase centralni trg, rekao je dobro obaviješten izvor iz GU.

Sa ovom odlukom se slaže i velika većina stanovnika našeg grada koji su pozdravili ovu odluku, a neki od njih su svoje zadovoljstvo odlukom podijelili i sa našim portalom.

-Ja sam inače iz Gradiške, studirao sam u Banjaluci i brojne noći sam proveo kod Mire kada bih propustio posljednji autobus za kući. Uvijek nam je pružala prenoćište i mislim da je zaslužila bistu, izjavio je Petar Lijevčanin.

I za ostale tri dame, naši sugrađani su imali samo riječi hvale, prisjećali su se teških životnih situacija u kojima su im ove humanitarke pomagale. Nekima su pomogle da prebole razvode, raskide, prevare, a poznato je i da sjajno liječe simptome PMS-a kod žena.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar