50 Nijansi Pive

UKC RS ne prestaje sa radom, stižu nove donacije!

Iako se posljednjih dana uveliko pisalo o tome kako će zbog nedostatka sredstava Univerzitetski klinički centar prestati sa radom, 50NP od neimeovanog izvora sa Paprikovca saznaje kako to nije istina.

Mi smo doznali da je bolnica prije nekoliko dana na kredit kupila modernu veš-mašinu za pranje zavoja, zbog čega im više neće biti potrebna kupovina novih, a stigle su i neke donacije.

-Udruženje Roma iz Gradiške je dalo svoj skromni doprinos od 500 KM, koje su prikupili sakupljanjem starog gvožđa, koji će biti potrošen na toalet papir, sapune i možda koju špricu i paracetamol, pa ćemo biti mirni bar mjesec dana, rekao je ovaj izvor.

On je dodao kako bolnica sigurno neće prestati s radom, jer se uzdaju i u ovo toplije vrijeme, koje će sigurno donijeti više srčanih i moždanih udara, zbog čega će primati više ljudi, a čim ima više ljudi, ima i više milošte.

-Mi smo i dosad radili bez sredstava, oduvijek se zna da, kada se ide u bolnicu, sa sobom se moraju ponijeti lijekovi, zavoji i sva ostala oprema, tako da uprava bolnice smatra da ni sada ne bi trebalo biti većih problema.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar