50 Nijansi Pive

Formiran specijalni tim krim policije na čelu sa Cezarom Milanom!

Pošto Banjaluku u posljednjih nekoliko dana teroriše, zasad nepoznata banda pasa lutalica Ministarstvo unutrašnjih poslova je ovaj slučaj stvaio na listu prioriteta pa su zbog toga oformili specijalni tim kriminalističke policije i u pomoć pozvali Cezara Millana, najpoznatijeg profajlera za pse koji će im pomoći da odrede o kakvim je tačno karakterima pasa riječ što će im uveliko pomoći da pronađu ove okorjele kriminalce.

Ova grupa kriminalaca djeluje tako što uništava automobile i to uglavnom na području Mejdana i podnožja Starčevice. Ono što je najveća misterija kad je ova grupa pasa u pitanju jeste zašto uništavaju samo luksuzne automobile, a prema prvim naznakama to bi moglo da upućuje na to da su iz niže klase, pate od kompleksa niže vrijednosti i patološke ljubomore i ne vole nikoga ko ima više od njih zato su im meta samo luksuzni automobili.

Za komandanta ovog specijalnog tima kriminalističke policije imenovan je Radenko Testosteron koji kaže da su sve resurse preusmjerili u rješavanje ovog zločina i da im je prvi na listi prioriteta.

-S obzirom na to da je ovo jedan od najvećih serijskih zločina koji je zadesio naš grad u posljednjih nekoliko godina mi ćemo svu snagu i znanje usmjeriti da ga što efikasnije riješimo. Upravo iz tog razloga smo pozval i profajlera za pse koji će na osnovu učinjenih zločina napraviti profile zločinaca da bismo ih što lakše identifikovali, zaključio je Testosteron.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar