50 Nijansi Pive

Nesvakidašnja scena u Banjaluci: Djevojka zaronila na Akvani!!!

Prethodnog dana Banjalučani koji su se zatekli na bazenima Akvana bili su svjedoci do sada neviđene scene. Djevojka, u ranim dvadesetim godinama, došla je na bazen sa drugaricama. Sve je bilo u najboljem redu, sjedile su na ivici bazena, namještale kupaće kostime, slikale selfije, posmatrale i komentarisale ostale ljude na bazenu, popravljale šminku… A onda je uslijedio šok! Djevojka je uskočila u bazen, zaplivala i zaronila.

Nakon toga nastala je opšta panika i ljudi sa svih dijelova bazena su pritrčali da je spase. Jedan od svjedoka je i Marko L.

-Bio sam juče na bazenu sa drugovima, sjedili smo na peškirima i kartali. U jednom momentu sam vidio djevojku u bazenu kako zaranja. Mislio sam da se davi pa sam skočio da je spasim. Ona se uplašila i počela da vrišti i da se otima. Ništa mi nije bilo jasno. Na kraju se ispostavilo da roni. Ja to nikad nisam vidio u životu, kod nas djevojke to nikad ne rade jer bi im se oprala šminka i pokvasila frizura. Kad se situacija smirila, prišao sam da je pitam šta se desilo, a ona mi je rekla da voli da roni. Ispričala je da je došla iz Srbije na raspust kod rodbine, i nije znala da to kod nas djevojke ne rade, ispričao je jedan mladić.

Ostatak dana na bazenu jadnu djevojku su pratili pogledi svih prisutnih, a još veći šok je uslijedio kada joj je prišla grupa djevojaka da je pita kod koga je išla na šminkanje za bazen kada joj se ništa nije razmazalo. Ispostavilo se da je djevojka došla nenašminkana i to da bi se osvježila i kupala.

Kako saznajemo, na svim gradskim bazenima narednih dana biće istaknute table da je kvašenje glave za djevojke zabranjeno, kako se ovakve situacije više ne bi dešavale.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar