50 Nijansi Pive

Sestre zaratile zbog drušvenih mreža!

Svi smo svjesni činjenice da u svakoj porodici ima nesuglasica, ali se uglavnom radi o problemima koji su rješivi i ne dovode do raskola u cijeloj familiji. Međutim, u jednoj uglednoj banjalučkoj porodici, stvari su izmakle kontroli zbog, za jedne – banalnosti, a za druge – vrlo ozbiljnog problema.

Dvije sestre su se strahovito posvađale što je na kraju rezultovalo aminovanjem odnosa i to doživotno. Jedna od njih nam je objasnila o čemu se radi, a priča nas je ganula do te mjere da su nam svima u redakciji potekle suze.

-Moja sestra je oduvijek bila čudna. Nema Instagram, na Fejsbuk rijetko ulazi, ista profilna joj stoji već pet godina, na Vajberu nema instalirane stikere i rijetko kad se dopisujemo… Ne zna čak ni šta su heštegovi. Nikad nije bila u toku sa svijetom i modom, čitav život imam osjećaj da je usvojena ili da su zamijenili u bolnici. Ako odemo u restoran, svi za stolom se uslikamo, uslikamo hranu, stavimo na Instagram story, tagujemo se na Fejsbuku, ona ništa. Na mojoj djevojačkoj večeri nije htjela nositi majicu s natpisom „Svaja do jaja“. Do sad sam je nekako i trpjela, mislila da će se promijeniti, ali ovo što se izdešavalo proteklih dana je prevršilo svaku mjeru. Porodila sam se prije mjesec dana, i toliko je bezosjećajna da nije na Fejsbuku napisala status da je postala tetka jedne predivne djevojčice. Ni muž, ni ja, a ni cijela familija joj to ne možemo oprostiti. Sramotno, zaista, ne smijem ni zamisliti koliko nas svi ismijavaju, ispričala je vidno potresena žena.

Na pitanje da li se odnosi između njih dvije ipak mogu izgladiti – odgovara odrično, jer kako kaže, smatra da njeno dijete zaslužuje da ima bolju i požrtvovaniju tetku.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar