50 Nijansi Pive

Banjalučanku optužili je da je lažirala sopstvenu udaju!

Mlada Banjalučanka je prije nekoliko dana dospjela u žižu javnosti kada se susrela sa ozbiljnim optužbama od strane svojih Facebook prijatelja i to da je izmislila da se udala, a oni tvrde kako imaju jake argumente koji govore u prilog tome.

-Na prvom mjestu, ona nikada nije najavila svoju svadbu na ovoj društvenoj mreži, nije nikada promijenila status veze u “engaged” pa tek kasnije u “married”, nikada nije kačila fotografije sa djevojačke koju su joj organizovale drugarice, na kojoj su imale jednake majice sa različitim natpisima (kuma, mlada, čuvar mlade) i lascivno ukrašene kapkejkse. Kada je promijenila prezime na profilu, počeli smo da sumnjamo, a tada smo obavijestili i nadležne organe, rekao je jedan od Facebook prijatelja ove mlade dame koji je želio ostati anoniman.

On je naglasio kako ova djevojka nije dan poslije svadbe za profilnu sliku stavila sebe u vjenčanici i on smatra da je to sasvim dobar razlog da se sprovede detaljna istraga, jer laganje i zamajavanje mora biti kažnjeno.

Optužena djevojka nije htjela da izlazi u javnost, nije se oglasila čak ni na Facebooku da objasni, da se pravda ili napiše srceparajući status kako su joj svi prijatelji okrenuli leđa, što je dodatno potaklo spekulacije. Iz izvora bliskih ovoj, sada gospođi, smo doznali da nju apsolutno ne zanimaju njeni Facebook prijatelji i da joj ne pada na pamet da nekome nešto objašnjava.

O profilu ove mlade dame pričali smo i sa psihologom koji je rekao da prema informacijama koje ima može zaključiti da se radi o sociopati koja bi što prije trebalo da se liječi, u suprotnom će uraditi nešto još gore: neće fotografisati svoj trudnčki stomak kad ostane u drugom stanju, svake sedmice, neće objaviti kad joj krenu trudovi i u najgorem slučaju neće kačiti fotografije bebinog lica, već samo nožice ili uho, a to je zaista nedopustivo i trebalo bi da se spriječi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar