50 Nijansi Pive

Velški huligani dobrotom iznervirali navijače Srbije!

Navijači Velsa koji su u velikom broju prisustvovali kvalifikacionoj utakamici u Beogradu zbog svjesnih i sistematski razrađenih provokacija, iz Srbije nisu ispraćeni u prijateljskom duhu, iako su se navijači srpske reprezentacije suzdržavali do zadnjeg časa.

Sve je počelo time što su Velšani dobrovoljno dali krv za mladog navijača fudbalskog kluba Partizan, a poslije toga bez obraza krenuli da prisustvuju utakmici koja se održala na stadionu Crvene Zvezde. Sve to bi možda navijači nekako i progutali da Velšani za vrijeme meča nisu navijali za svoju reprezentaciju, pjevali svoju himnu i mahali svojim zastavama i to je bila kap koja je prelila čašu.

-Ne možete doći u Srbiju, gledati utakmicu i pjevati pjesme kojima podržavate svoj tim. Opšte je poznato da je to u navijačkim krugovima nedopustivo. Mi smo nekako i prešli preko toga što su oni prije utakmice dali krv za tog nekog malog “partizanovca”, što je takođe prvokacija, ali preko skandiranja Velsu u po’ Srbije jednostavno nismo mogli da pređemo, izjavio je vođa navijača Mirko Batina.

Policajci koji su obezbjeđivali ovu manifestaciju kažu da zaista nisu mogli da vjeruju kako se to Velšani ponašaju u gostima i da su znali da će doći do nereda. Jedan nam je čak rekao da se policija u jednom trenutku dvoumila da li da spriječi veće nerede ili da puste navijače da gostima pokažu svoga Boga.

-Nikada u životu nisam vidio takvo ponašanje, a obezbjeđivao sam zaista puno utakmica. Oni su sve vrijeme podržavali svoju reprezentaciju, čak su aplaudirali i na lijepe akcije naših. Uvjeren sam da su bili pod uticajem nekih halucinogenih droga, jer to je jedino logično objašnjenje, zaključio je policajac Stevo Šoker.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar