50 Nijansi Pive

Srbija dobila novog budućeg predsjednika!

Ponedjeljak će, kako je objavljeno jutros, u Srbiji biti neradni dan, zbog proslave rođenja nasljednika, trenutnog predsjednika Srbije, koji bi jednog dana mogao naslijediti očevo mjesto, kako to obično biva u kraljevinama i državama poput Kube i Sjeverne Koreje.

S obzirom na to da istoričari, lozi Vučića u Srbiji predviđaju dugu i uspješnu vladavinu, sasvim je sigurno da će, ako se vladavina bude prenosila po muškoj liniji, novorođeni dječak biti drugi po redu nasljednik koji bi mogao zasjesti na presto Srbije.

Odmah po izlasku iz bolnice majke i sina, biće upriličena i svečena ceremonija ispred Skupštine grada Beograda tokom koje bi predsjednik Vučić, na balkonu, trebalo da pokaže svoje mladunče okupljenoj masi. Prema nekim informacijama pripreme za svečano pokazivanje prestolonasljednika su počele već noćas čim je objavljeno da je mlađahna prva dama Srbije na svijet donijela dječaka.

Ovim putem čestitamo roditeljima i svima građanima Srbije, da im bude srećno, berićetno i dugovječno. A biće.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar