50 Nijansi Pive

Levis Banjalučanki poklonio bijelu majicu sa svojim logom!

S obzirom na to da je anketom utvrđeno kako u Banjaluci postoji jedna žena koja ne posjeduje običnu bijelu majicu sa Levis logom, ova kompanija je dobrodušno odlučila da ovoj madoj dami pokloni paket od sedam majica, za svaki dan u sedmici tako da ne bi odudarala od okruženja. Kako za nju tako i za njenu trogodišnju djevojčicu.

Ova Banjalučanka nije bila ni svjesna koliko je zakinuta dok nije otkrila da je ona jedina u našem gradu koja nema ovakvu majicu.

-Svakodnevno dolazimo u ovaj park na Bulevaru, primjetila sam da me ostale majke čudno gledaju, ali nije mi bilo jasno zašto je to tako. Ja nisam jedna od onih koje prate kako se ko obukao tako da nisam ni primjetila te majice, a nemam čak ni profil na Instagramu.

Posebna Levis patrola ovoj mladoj Banjalučanki je pokucala na vrata i donijela joj dragocijeni paket uz napomenu da kada se ove majice ofucaju ima obavezu da kupi novih sedam, za sebe i za svoju ćerkicu, što je ona objeručke prihvatila.

-Sada mi je puno lakše jer ne moram razmišljati šta ćemo obući kad krenemo u šetnju, a dodatni bonus je i to što me ostale majke više ne gledaju kao da sam pala s Marsa. Mislila sam da je to iz nekog razloga namijenjeno mladim parovima i modnim blogerkama pa nisam tome pridavala puno pažnje. Primjetila sam da je moja djevojčica otkako nosimo majice stekla puno više drugara na ta sam posebno ponosno, zaključila je ova mlada majka koja nas je zamolila da joj sakrijemo identitet.

Iz Levisa su nam rekli da su ekspresno reagovali kad su čuli da ova mlada žena živi u takvom mraku i nezanju te da su oni morali uraditi nešto da to promijene.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar