50 Nijansi Pive

Inspekcijom utvrđeno da je jedan profesor Univerziteta sam napisao doktorski rad!

Pošto je zbog nepredviđenih situacija, sprovedena vanredna kontrola svih doktorskih radova na Univerzitetu u Banjaluci, objavljeno je da je pronađen jedan profesor koji je svoj rad napisao u potpunosti sam, a citate koje je koristio je uredno potpisao.

Zbog poptpuno neočekivane situacije ovaj profesor kome nije otkriven identitet se krije na sigurnom mjestu, a zatražio je i obezbjeđenje svjestan činjenice da će izazvati bijes kolega.

Preko svog advokata poručio je da je godinama krio da je sam pisao svoj doktorat, ali da je detaljnom inspekcijom konačno utvrđena prava istina zbog čega je on stavljen na stub srama od strane kolega i studenata. U saopštenju koje je stiglo u sve medije stoji i da je profesoru na neki način pao kamen sa srca jer je to za njega bio zaista veliki teret, smatra da je ta tajna kriva što je prilično rano obolio od povišenog krvnog pritiska. Svjestan je da će naredni period biti težak, te da će možda ostati bez posla, ali kaže da ako je to cijena slobode da je spreman da je plati.

Posebno razočarani ovim otkrićem su studenti koji su kod ovog profesora slušali predavanja jer kako kažu time stiču dojam da će stvarno morati nešto da rade da bi se školovali i da bi bili uspješni.

-Kod svih profesora smo učili kako da se provlačimo bez previše truda, baš onako kako su oni to radili, uvijek smo znali da je ovaj profesor drugačiji, ali nismo ni sanjali da je napravio ovo za šta ga optužuju, rekao je student Mihajlo P.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar