50 Nijansi Pive

Svi koncerti na Kastelu ovog ljeta u ranijim terminima!

Već smo dobro zagazili u jun, vrijeme nam nagovještava da je ljeto pred vratima, a tome u prilog govore i brojni koncerti koji su najavljeni za ovo ljeto u našem gradu, ali uz neke bitne izmjene.

Naime, prema odluci koja dolazi direktno iz Gradske uprave, svi koncerti ovoga ljeta biće održani u nešto ranijim terminima, uključujući i predstojeće festivale Demofest i Nektar Fresh Vawe. S obzirom na povećan broj malih beba, roditelji su apelovali na gradske vlasti da sve manifestacije na otvorenom budu završene do 21:00 čas kada je vrijeme za spavanje. To znači da će koncerti počinjati najkasnije u 18:00 časova ako je riječ samo o jednom izvođaču, od 16:00 ako je riječ o najviše tri izvođača, a ako je riječ o festivalima oni bi trebalo da počnu u 10:00 ujutro, sa pauzom od 13:00-16:00 kada je obično vrijeme za poslijepodnevnu drijemku.

U ime roditelji medijima se povodom ove odluke Gradske uprave obratila Ljiljana Oštrokondžić vidno zadovoljna što će njena djeca mirno spavati ovoga ljeta.

-Roditelji godinama trpe torturu zbog brojnih manifestacija koje se održavaju na Kastelu, svi silni koncerti utiču na kvalitet našeg života, djeca ne spavaju, zbog njih su nervozne i roditelji zbog često dolazi do sukoba i zato smo odlučili da ovo ljeto provedemo u miru.

Roditelji iz naselja do kojih se čuje muzika sa Kastela (Mejdan, Borik, Starčevica, Bulevar) su odlučili da naprave peticiiju da se satnica pomjeri, a potrebnih 5000 potpisa su skupili u rekordnom roku tako da gradske vlasti nisu imale izbora već su morale donijeti ovakvu odluku.

-Sve za dječiji miran san, rekli su nam iz Gradske uprave.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar