50 Nijansi Pive

Otvorena sezona na Akvani: Umjesto bazena novi prostor za sunčanje!

U Banjaluci je danas i zvanično otvorena sezona sunčanja na jednom od najvećih i najelitnijih sunčališta u našem gradu, na Akvani. Prema riječima organizatora, ove godine očekuju još veću posjetu pa su našim sugrađanima obezbijedili neke nove sadržaje.

Kako je najavljeno, prva promjena bi trebalo da bude to što će svi bazeni biti zacementirani, tako da bi se dobilo još više prostora za ležaljke i sunčanje, razgovara se o tome da se ostavi samo jedan plitki bazenčić za mame koje dolaze sa malom djecom, tako da se one mogu bezbrižno sunčati dok se djeca brčkaju.

-Mi smo shvatili da je kupanje precijenjeno te da nam filtriranje i održavanje vode oduzima puno vremena i novca iako je niko ne koristi pa smo odlučili da sve bazene zacementiramo da bismo dobili više prostora za ležaljke, jer to je ono što se uvijek traži. Iskreno se nadamo da će ovo biti najbolja sezona do sada, ako ništa više neće biti povećanog broja infekcije što je ranijih godina bio slučaj jer ljudi dođu potpuno neupućeni na bazen, ne znaju da se nije preporučljivo kupati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar