50 Nijansi Pive

Melanija Tramp ide pod nož!

Nakon što je vidjela finalnu verziju statue sa svojim likom koja će biti postavljena ispred fabrike obuće Bema, Melanija Tramp, prva dama Sjedinjenih Američkih Država, odlučila se na jedan drastičan potez, tačnije na još jednu plastičnu operaciju, samo da bi što više ličila na kip i time pokazala koliko veliko srce ima.

Kao što već sigurno znate, Marinko Umićević, direktor Beme, u čast prve dame SAD je od našeg kipara Steve Selaka tražio da izradi Melanijin kip te mu zaprijetio, ako ne bude ličio na nju, da će ga objesiti ispred fabrike. Čuvši to, gospođa Tramp je odlučila da se brže-bolje podvrgne estetskoj korekciji lica, samo da bi što više ličila na pomenuti kip i time kipara Selaka spasila javne sramote.

Kako je javio Melanijin PR tim, već ovih dana se obavljaju posljednje pripreme pred operaciju, pa je ona podvrgnuta detaljnim analizama da bi se ustanovilo da li je dovoljno zdrava da podnese ovaj dugotrajni operativni zahvat. Tim ljekara jedne ugledne klinike u Los Anđelesu, gdje će prva dama biti operisana, rekao je da su već stupili u kontakt sa Selakom te da će im on prebaciti sve fotografije procesa izrade kipa, kako bi Melanijino lice nakon operacije bilo što sličnije njemu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar