50 Nijansi Pive

Klošar s Mejdana se onesvijestio od šoka: Saznao da se cigarete kupuju?!

Proteklog vikenda na banjalučki UKC primljen je tridesetogodišnji mladić inicijala M.N. Prema riječima svjedoka, on je išao ulicom, zaustavio se kraj klupe na kojoj su sjedila dva mladića, nešto upitao, a zatim mu je pozlilo i onesvijestio se. Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je nakon svega par minuta došla na lice mjesta i odvezla ga na liječenje.

Zahvaljujući brzoj reakciji ljekara, mladić se uskoro osvijestio, a trenutno je njegovo stanje stabilno.

-Kada je došao sebi ispričao nam je šta se desilo. Izašao je iz kuće u večernjim satima i krenuo na pivo. Usput je htio da zapali cigaretu pa je prišao dvojici momaka koji su sjedili na klupi. Upitao ih je može li dobiti cigaretu, a oni su mu rekli da u blizini ima kiosk i da sebi kupi, ispričali su ljekari.

Priču potvrđuje i on sam.

-Kada su mi rekli da kupim cigarete na kiosku, prvo sam mislio da se šale, pa sam se nasmijao i pružio ruku očekujući da će mi dati cigaretu. Međutim, to se nije desilo. Pušim od petnaeste godine i uvijek uzimam cigarete od prijatelja ili prolaznika. Malo sam razmislio, i zamislite, nakon petnaest godina saznajem da se cigarete kupuju. Ne mogu vjerovati u kakvom svijetu živimo. Još ako čujem da se i vutra plaća, to će me dokusuriti, pojadao se nesrećni mladić.  

Prema riječima ljekara, on leži, ćuti, gleda u jednu tačku, a za cigarete više ne pita.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar