50 Nijansi Pive

Maturska ponuda na Poliklinci i privatnim medicinskim ustanovama u Banjaluci!

Maj u našem gradu je svake godine u znaku maturanata, izloge u Gospodskoj krase panoi sa fotografijama maturanata i njihovih profesora, a butici obavezno spreme posebnu ponudu tako da roditelji ne moraju dizati nenamjenski kredit već da odjevne kombinacije za svoje mezimce mogu platiti samo u nekoliko rata.

Zbog matura, banjalučka Poliklinika kao i ostale privatne medicinske ustanove za sve maturante i njihovu rodbinu spremili su posebnu pnudu koja traje sve do 1. juna, a uključuje ispumpavanje želuca i infuziju za 50% manju cijenu nego inače, a ukoliko dvoje iz iste porodice završi ne tretmanu u roku od 24 sata, ona druga osoba tretman dobija gratis.

Dežurni ljekar Hitne pomoći za 50NP je izjavio kako je na ovu ideju došao godinama gledajući maturante i njihove pratioce koji izbjegavaju doći kod njih plašeći se da će ih to sve puno koštati te da su zato odlučili napraviti posebnu matursku ponudu.

-Maturanti su mahom punoljetni ljudi koji tek treba da nauče kako da budu odgovorni, a ova naša ponuda će im sigurno pomoći u tome. Oni na vrijeme treba da nauče kako da vode računa o sebi i kad je pravo vrijeme za ispumpavanje želuca. Razmišljali smo i o tom emotivnom aspektu mature pa smo napravili i posebne aranžmane za članove iste porodice koji bi na ispumpavanje došli zajedno.

U akciju su se uključile i privatne klinike koje su prepoznale potencijal ove ideje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar