50 Nijansi Pive

Mercedes zabranio prodaju vozila u Bosni i Hercegovini!

Kompanija Mercedes-Benz izdala je saopštenje u kojem je zabranila prodaju svojih limuzina na tržištu Bosne i Hercegovine.

S obzirom na to da u BiH mercedese isključivo voze uglavnom izuzetno niski i debeljuškasti, a nerijetko i muškarci bez kose, koji kupovinom ogromnih limuzina kompenzuju svoje nedostatke i liječe komplekse (zli jezici bi rekli manjak u gaćama), čelnici Mercedesa su odlučili da više nijedan kupac iz BiH neće moći da kupi nove modele C klase iako prodaja skupocjenih vozila ovog njemačkog giganta bilježi neprestan rast u našoj zemlji.

„Morali smo da donesemo ovu nepopularnu zabranu u BiH i izvinjavamo se svim našim klijentima, ali moramo da mislimo na dobrobit kompanije u ostatku svijeta“, naveo je Ralf Cimerman, šef biroa za informisanje u bavarskom gigantu i naglasio da je upravo zbog ovakvih glasina žestoko opala prodaja u ostalim dijelovima Evrope i svijeta.

„Kad su klijenti u Skandinaviji, Rusiji i Americi na društvenim mrežama shvatili da kupovinom naših automobila ustvari ‚javno priznajete da imate male penise i da niste seksualno sposobni da zadovoljite svoje partnerke‘, naprasno su počeli da otkazuju narudžbe“, dodao je Cimerman.

Prema njegovim riječima, zabrana za državljane BiH će trajati dok ekspertski tim ljekara i seksologa iz cijelog svijeta ne dokaže da je veličina automobila obrnuto proporcionalna veličini „muškosti“.

Bilo kako bilo, vozači „mečki“ u BiH nisu previše razočarani ovom odlukom kompanije iz Štutgarta, potvrdili su za „50 nijansi pive“, udruženja iz oba entiteta – „Ko ne vozi merdžu je levat“ iz Sarajeva, te „Pravi Srbin vozi njemački auto“ iz Banjaluke, koja okupljaju sve ljubitelje skupocjenih vozila.

„Svjesni smo da takve spekulacije doprinose padu prodaje, ali mislimo da će zabrana biti kratkog daha i da će stručni timovi dokazati da nečija veličina penisa ne zavisi od veličine ili marke vozila. Uvjereni smo da i vozači skupocjenih Audija, Folksvagena, Opela ili italijanskih i francuskih proizvođača a sve češće i ogromnih džipova iz SAD, na neki način kompenzuju svoje nedostake. Ali uglavnom, to nisu fizički nedostaci već kompenzacija za lošije rezultate na testovima inteligencije“, navedeno je u zajedničkom saopštenju ljubitelja četvorotočkaša iz Banjaluke i Sarajeva.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar