50 Nijansi Pive

Nesvakidašnji događaj u Banjaluci: Preobratila ga glavica kupusa!

Sitni kriminalac koji je pokušao opljačkati trgovinu mještovite robe Daca i Ana u naselju Mejdan je nakon pljačke doživio neobičan preobražaj koji mu je promijenio život.

Nakon što je počeo da se osjeća sasvim čudno, razbojnik je posjetio doktora koji je zaključio da su se kod pacijenta desile trajne promjene u karakteru, a to može zahvaliti glavici kupusa koja ga je pogodila direktno u prednji čeoni režanj.

Promjene koje je ovaj mladić primjetio su te da je osjećao gladljivost prema mesu i svim namirnicama životinjskog porijekla, u srcu mu se pojavila neka neobjašnjiva toplina, pred očima su mu iskakale duge i jednorozi, a na cijeli život je počeo gledati s pozitivnije strane.

Nakon šokantne dijagnoze, mladić se pomirio sa činjenicom da više nikada neće biti isti, postao je vegan, počeo je praktikovati meditaciju, kundalini jogu te posjećivati seminare lajfkoučinga.

-Do kraja života čuvaću tu glavicu kupusa koja me usmjerila na pravi put. Nisam ni sanjao da ću spoznati ovaj mir koji nosim u sebi te da ću početi gledati život s pozitivne strane. Sve što mogu jeste da se zahvalim karmi i svemiru koji su baš moju glavu odabrali da na nju bace kupus, izjavi je mladić i poručio svima da vole, da se smiju i vjeruju u bolje sutra.

Nakon razgovora sa ovim mladićem mi smo osjetili neobjašnjivu potrebu da ga gađamo još jednom glavicom kupusa, ali smo pomislili da bi mu se stanje moglo pogoršati pa smo na vrijeme odustali.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar