50 Nijansi Pive

Prvi niskotarifni letovi sa banjalučkog aerodroma!

Svi koji žive u Banjaluci i Republici Srpskoj, a žele da putuju svijetom, ogorčeni su činjenicom da je ovaj grad jedan od rijetkih koji ne nudi povoljne letove, a koje pružaju niskotarifne aviokompanije.

Banjalučki aerodrom je proteklih godina bio meta brojnih aviokompanija iz regiona, ali direktor ovog preduzeća nije želio uvesti niskotarifne linije pravdajući se „da niko sem građana, ne bi imao korist od jeftinih letova.“

Iako su mnogi stručnjaci iz vazduhoplovne oblasti potencirali da bi Banjaluka, zbog odličnog geografskog položaja i povoljnih vremenskih uslova, mogla imati idealan aerodrom, veliki dogovor sa aviokompanijama je izostao. Ipak, uprava Aerodroma odlučila je konačno stati u kraj nezadovoljnim sugrađanima pa će sa piste u Mahovljanima tri puta dnevno voziti autobus za Tuzlu.

„Mi smo odlučili da olakšamo putnicima iz Banjaluke transfer do tuzlanskog aerodroma i da im sa tri linije dnevno autobusom omogućimo da jeftino doputuju do Tuzle. Karta će koštati 10 KM i mi vidimo ekonomsku isplativost, jer smatramo da ćemo imati ogroman broj zainteresovanih“ rekao je za 50 NP direkor Aerodroma.

Poznato je da sa aerodroma u Tuzli svakog dana poleti nekoliko aviona za najrazličitije destinacije. Putnici imaju sreću da kartu za najpoznatije evropske metropole plaćaju svega nekoliko desetina KM. Zahvaljući mudroj odluci rukovodstva aerodroma i građani iz ovog dijela regiona će biti u prilici da jeftino autobusom otputuju do Tuzle i još jeftinije odlete u svijet iz nje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar