50 Nijansi Pive

Nasljednik drekavca opsjeda banjaluku!

Mitološko biće, nepoznatog imena, koje je godinama terorisalo stanovnike Izreala u posljednje vrijeme ospjedaBanjaluku. Prema riječima očevidaca, pojavljuje se onda kada se najmanje nadate i na najnevjerovatnijim mjestima, ne plaši se gužve, javnih mjesta i skupova što je prilično čudno za ovakvo biće. Naučnici sumnjaju da je riječ o potomku drvarskog drekavca.

Taman što smo se riješili drekavca iz Drvara ponovo se suočavamo sa bićem za koje ne znamo ni šta je po vrsti, kako se protiv njega boriti, ni kako se ponašati kada na njega naiđemo.

Prema prvim informacijama, riječ je o stvorenju koje je godinama terorisalo i plašilo stanovnike Izraela, a nakon što je otamo protjerano, put ga je nanio baš do Banjaluke, gdje je u posljednjih nekoliko mjeseci viđen više puta i to na javnim mjestima.

Očevici kažu da je biće nasličnije Golumu iz Gospodara prstenova, nije nasilan, ali svojom pojavom plaši stanovnike i kad ga sretnete jednostavno ne možete ostati ravnodušni.

-Nismo vjerovali da ovako nešto može da se dogodi gradu poput Banjaluke, vjerovali smo da to može biti samo u zabačenim krajevima poput Drvara i Glamoča, ali imali smo tu nesreću da nabasamo na ovo biće kad smo šetali sa djecom kraj Vrbasa, izjavio je Mihajlo Prepadalo iz Banjaluke.

On je izjavio kako njegovi mališani od tog trenutka ne mogu mirno da spavaju i svaku noć se bude uplakani te kako razmišljaju da im salijevaju stravu iako ne vjeruju u te vračke.

Trenutno se traže alati kako da se ovo biće protjera iz Republike Srpske, istoričari i mitolozi kažu da postoji recept koji uključuje novac, jer je na to najviše osjetljiv. Ako ga sretnete, nemojte ga gledati pravo u oči jer vas može hipnotisati, tušnite mu cenera i sve će biti u redu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar